Geven

Geven


Samen bouwen aan de gemeente van Jezus Christus kan op verschillende manieren. We hopen dat je als lid of gast van GKv Het Noorderlicht mee wilt bouwen aan een gemeente. Niet alleen door het bezoeken van de diensten, maar er ook tijd, energie en geld in te investeren.

GKV Het Noorderlicht heeft een ANBI-status. Je bijdrage is dus aftrekbaar voor de belasting.

Collectebonnen / Gift

Bestel uw collectebonnen eenvoudig online en betaal via iDeal. Collectebonnen zijn per 50 stuks te bestellen in de bedragen € 0,60 / € 0,80 / € 1,00 en worden bij u thuis bezorgd. Uiteraard is ook uw gift van harte welkom.

Bestel collectebonnen of doe een gift

Deel uw gaven en talenten!

Geven hoeft niet alleen een gift in geld te zijn. Dit kan bijvoorbeeld ook door de inzet van je talenten. Voor het inzetten van je talenten werken we o.a. met een gavenformulier. Op deze manier weten we welke talenten ieder gemeentelid kan en wil inzetten.

Vul het gavenformulier in

Voedselbank!

De voedselbank HART VAN DRENTHE heeft dringend en steeds weer houdbare voedselproducten nodig. Elke zondagmorgen is de kerk open en kunt u artikelen en voedselproducten voor de voedselbank brengen. Direct brengen naar de Zeilmakerstraat 10a kan ook (dinsdagmorgen en donderdagmorgen tussen 9 en 12 uur).
Een gift (ANBI) is altijd welkom: NL26RABO0107973197. Meer informatie: https://voedselbankhvd.nl