Hart voor Peelo


Bij Hart voor Peelo draait het om verbinding. Uit eenvoudige sportavonden, georganiseerd door leden van de kerk Het Noorderlicht, groeide dit prachtige initiatief. We willen graag dat onze kerk niet alleen van betekenis is voor mensen in de kerk, maar ook voor mensen erbuiten. Onze missie is om de wijk Peelo te verbinden door samen mooie momenten te creëren en activiteiten te organiseren. Het is ons verlangen om op deze manier Gods nieuwe wereld zichtbaar te maken.

Hart voor Peelo heeft een eigen website www.hartvoorpeelo.nl

Van sportieve zomeravonden en vuilnisopruimacties zoals “Peelo Schoon”, tot energieke bootcamp-sessies, vossenjacht, gezellige sjoeltoernooien en een betoverende lichtjestocht in december – we doen het allemaal. Deze initiatieven voor en door mensen uit Peelo brengen inwoners samen en dragen bij aan een hecht wijkgevoel.

www.hartvoorpeelo.nl vormt een platform om alle activiteiten te delen, geïnspireerd door de passies en interesses van onze inwoners. Neem gerust een kijkje. Heb je interesse om mee te helpen met het organiseren van activiteiten? We horen het graag! Laten we elkaar ontmoeten en samen Peelo nog mooier maken.