Scipio App


Scipio-App-info leverancier

[vc_column_txt]Informatie over de Scipio App


De Scipio App is een zgn. KerkApp met naast informatie- en communicatiemogelijkheden als ledenlijsten met foto’s, agenda van de kerk, verjaardagen, activiteiten en kerkblad  ook eigentijdse (digitale) geefmogelijkheden voor collectes en de Vaste  Vrijwillige Bijdrage.

De Scipio App is in gebruik vanaf 18 februari 2019. Alle personen die op dat moment lid of gastlid waren en met een emailadres in de ledenadministratie bekend waren hebben een uitnodiging gekregen om deze App uit de Google Playstore of de Appstore te  downloaden en op je smartphone of tablet en te gaan gebruiken. De App werkt niet op een windows Phone.

Nieuwe leden of nieuwe gebruikers kunnen of een uitnodiging verwachten om de App te installeren als hun emailadres aan het kerkelijk bureau is doorgegeven en in de ledenadministratie is verwerkt of  kunnen de App zelf uit de Google Playstore  of  Appstore downloaden door de installatie aanwijzingen te volgen.

Voor degenen die niet zoveel ervaring hebben met het downloaden van een App of wat meer willen zien van de mogelijkheden het onderstaande filmpje.

Contact: bert.tencate@gkvassenpeelo.nl

 

[/vc_column_text]